MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Juha Hauhio on aloittanut 11.2.2019 MicroMedian kaupallisena johtajana

Juhalla on vankka kokemus vastaavista tehtävistä eri markkinointitoimistoissa. Hänen vastuullaan on vahvistaa asiakasyritysten myyntimahdollisuuksien tuottamista markkinoinnin keinovalikoimaa hyödyntäen.

¨Kaupallisesti ja tuotantoteknisesti orientoitunut teollinen muotoilija siirtyi 90-luvun alussa sattumien kautta markkinoinnin hienoon maailmaan. Lähes kolmenkymmenen vuoden aikana olen toiminut yrittäjänä sekä johtotehtävissä kahdessa maineikkaassa tapahtumamarkkinointialan yrityksessä. Työurani aikana olen tehnyt yhteistyötä lukuisten eri alojen yritysten ja markkinointiorganisaatioiden kanssa ja vastannut kokonaisvaltaisesti kehitystyöstä, myynnistä, suunnittelusta ja asiakkuuksien hallinnasta sadoissa eri projekteissa, Suomessa ja kansainvälisesti. Toimintavahvuuteni perustuu syntyperäiseen yrittäjägeeniin. Asiakaskunnioitus sekä lupausten pitäminen ovat minulle päivittäisen toiminnan perusta, perheen ja vahvan aamiaisen lisäksi. Olen ylpeä ja innostunut saamastani vastuusta ja luottamuksesta.¨ 

Ota yhteyttä!

Juha Hauhio
050 599 9033
juha.hauhio@micromedia.fi

Takaisin palveluihin