MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Kasvua palveluna – GaaS

Growth as a Service -malli tehostaa asiakashankintaa.

Markkinoinnin ja myynnin saumattomalla yhteistyöllä saat myyntiin vipua.

Me autamme sinua yhdistämään markkinoinnin ja myynnin niin, että ne tehokkaasti edistävät myyntiprosessin jokaista vaihetta. Nopeutat asiakashankintaa ja alennat samalla asiakashankinnan kustannuksia.

Yhdessä yrityksesi markkinoinnin ja myynnin kanssa tunnistamme kehityskohteet ja teemme tarvittavat toimenpiteet myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Meiltä saat näkemystä, osaajia ja tekijöitä tukemaan kaupallisen prosessisi tehostamista. Kokoamme potentiaalin yhteystiedot, tuotamme liidejä monikanavaisesti, tehostamme konversioita eri vaiheissa ja kvalifioimme liideistä myyntimahdollisuuksia. Hoidamme koko arvoketjun tai vain ne osuudet, jotka vaativat uudenlaista huomiota.

Tarjoamme kumppanuutta, jossa luodaan kasvua tuottamalla myyntimahdollisuuksia – parhaat käytännöt, mittarit, ohjauksen ja resurssit. Tehokkuutta, joustavuutta ja mitattavia tuloksia liideinä sekä myyntimahdollisuuksina.

Sinun ei tarvitse hankkia kaikkia myynnin ja markkinoinnin järjestelmiä itsellesi, vaan saat ne meiltä käyttöösi kustannustehokkaasti. Et tarvitse erikoisosaajia, perehdytyksiä, etkä myöskään menetä resurssejasi toimivuuden testaamiseen. Meiltä saat kokeneet tuottajat ja järjestelmien käyttäjät ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Tukevaa kokemusta B2B-markkinoinnista

Keskitymme B2B-markkinointiin, tunnemme myynnin toimintatavat ja siksi pystymme tarjoamaan keskeiset markkinoinnin keinot myyntimahdollisuuksien tuottamiseen.

Riippuen tarpeestasi:

  • Autamme uusien kohderyhmien tunnistamisessa ja kokoamme kohdeyritysten päättäjätiedot
  • Vauhditamme myyntiä tuottamalla tarkkaan kohdennettuja kampanjoita
  • Tuotamme ja julkaisemme kiinnostavaa sisältöä ostoprosessin kaikkiin vaiheisiin
  • Kehitämme jatkuvasti verkkosivustojen toimivuutta; navigaatiota, konversiota ja kehotteita
  • Vastaamme liidien tunnistamisesta, hallinnasta ja nurturoinnista
  • Kontaktoimme päättäjät, kartoitamme potentiaalin tilanteen ja sovimme tapaamiset

Meidän avullamme markkinointi ei lopu liidiin, vaan PreSales-yksikkömme kvalifioi ne aina kalenteroiduiksi myyntitapaamisiksi.  Keräämme samalla kattavat taustatiedot potentiaalista, liidin sijainnista ostopolulla ja oikeista päättäjistä.  Näin tuotamme arvokasta asiakastietoa myynnin tueksi tai myöhempien toimenpiteiden suunnittelua varten.

Prosessit, resurssit ja tulokset

Tunnistamme yhdessä organisaatiosi kanssa erilaiset ostajaprofiilit ja ostopolut. Tuotamme keskeiset materiaalit, joiden avulla sisältömarkkinointi ja kohderyhmäkampanjointi voidaan aloittaa nopeasti. Määrittelemme prosessin, joka mahdollistaa markkinoinnin ja myynnin saumattoman yhteistyön liidien generoimiseen. Ohjaamme liidien tuotantoa, hallintaa, kvalifiointia ja siirtoa myynnille. Tuotamme myyntiä tukevia materiaaleja ja asiakaskohtaista viestintää myyntiprosessien eri vaiheisiin.

Saat käyttöösi toimintamallit, prosessit ja resurssit kiinteään helposti budjetoitavaan kuukausihintaan. Näin voit suunnata organisaatiosi resurssit tuottavampaan tekemiseen.

 

Tuloksia niin että tuntuu

 

Takaisin palveluihin