MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Liidien generointi ja hallinta

Enemmän parempia liidejä

Tuotamme markkinointia, joka luo laadukkaita myyntimahdollisuuksia, parempia myyntiliidejä ja nopeampaa klousausta. Tuotamme liidejä tehokkaasti yhdistäen markkinoinnin Inbound- ja Outbound-toteutukset. Tätä kutsumme Fullboundiksi. Arkikieleltä käyttäen me siis hyödynnämme aina toimivimpia viestintätapoja ja markkinointikanavia. Tehtävämme on tuottaa ja kvalifioida liidejä, ei puolustaa metodeja. Keskitymme B2B-markkinointiin ja siksi hallitsemme sen suvereenisti kanavasta ja kohtaamispisteestä riippumatta.

Liidien generointi – markkinoinnin Inbound

Löydy verkosta ja puhuttele potentiaaliasi.

Ostaminen alkaa usein verkosta. Siksi on tärkeää, että tuotteesi ja palvelusi löytyvät verkosta. Me varmistamme, että löydyt. Hakusanamainonnalla, sosiaalisen median läsnäololla sekä relevantilla sisällöllä luodaan potentiaalisen asiakkaan kiinnostus –  ja liikenne verkkosivuillesi. Me tuotamme puolestasi sisältöä ja autamme julkaisemaan sitä. Tunnistamme kiinnostuneet asiakkaat, pisteytämme ja kvalifioimme ne myyntiorganisaatiotasi varten.

Liidejä kohderyhmästä – markkinoinnin Outbound

Löydä potentiaalisi. Kohdista viestisi oikeille päättäjille henkilökohtaisesti.

Kun haluat herättää juuri oikean päättäjän huomion tehokkaasti ja viestiä hänelle terävästi tarjoamistasi hyödyistä, tarvitset kohderyhmämarkkinointia. Vain huolella valittu kohderyhmä takaa onnistumisen. Ostopersoonien tunnistaminen mahdollistaa tehokkaan päättäjäkohtaisen viestinnän. Kohderyhmäkohtaisesti valitut toimenpiteet ja kanavat takaavat tuloksellisen liidien tuotannon.

Autamme suunnittelemaan toimivat kampanjakokonaisuudet; tuotamme sisällöt, kohdistamme viestisi päättäjille henkilökohtaisesti ja tarvittaessa monikanavaisesti. Tunnistamme kiinnostuneet ja kokoamme liidit. Kvalifioimme ne ja siirrämme ne myynnillesi.

Liidien tunnistaminen verkosta

Analytiikka, konversiokehitys ja liidien pisteytys

Potentiaaliset asiakkaat kartoittavat vaihtoehtoja ja tutustuvat palveluiden sekä tuotteiden tarjontaan verkossa. Avullamme tunnistat verkkoliikenteesi, aktivoit toimimaan, kokoat yhteystietoja ja yhteydenottopyyntöjä sekä ohjaat tunnistetut liidit aina kvalifiointiin saakka.

Autamme kehittämään verkkopalveluasi niin, että se tukee konversiota ja liidien hallintaa.

Liidien kvalifioiminen

Tunnistettu prospekti on myyntiliidi, vasta kun sen sopivuus ja ostovalmius on varmistettu. Telemarkkinointiyksikkömme varmistaa oikeat päättäjät, kartoittaa tarpeet ja oikean aikaikkunan. Myynniltä säästyy aikaa ja prosessi etenee tehokkaasti.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kimmo Luoma

Kimmo Luoma
johtaja, asiakkuudet
+358 50 372 5693
kimmo.luoma@micromedia.fi

Tutustu myös MicroMedian Kimmo Luoman Liidijalostamo-blogiin.

Takaisin palveluihin

 

 

 

Kimmo Luoma

Kimmo Luoma
johtaja, asiakkuudet
+358 50 372 5693
kimmo.luoma@micromedia.fi

 

Linkkejä:

Liidijalostamo.com