MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Markkinointia palveluna

MaaS-malli tarjoaa markkinointia palveluna suoraan hanasta ja Sinä määräät paineen

Meiltä saat markkinointia palveluna – resursseja, tehokkuutta ja joustavuutta.  Et tarvitse kaikkia myynnin ja markkinoinnin automaatiojärjestelmiä itsellesi, vaan saat ne käyttöösi kustannustehokkaasti meiltä. Et tarvitse erikoisosaajia, perehdytyksiä, etkä menetä resurssejasi toimivuuden testaamiseen. Meiltä saat kokeneet tuottajat ja järjestelmien käyttäjät ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Otamme hoitaaksemme puolestasi sisällön tuottamisen, liidien tuotannon, markkinointiautomaation tai vaikka koko markkinointifunktion. Tunnemme B2B-markkinoinnin eri muodot ja parhaat esimerkit.

Tarjoamme resurssit sisällön kokoamiseen, tuottamiseen ja jakeluun. Kirjoitamme, kuvitamme ja videoimme sisältöä. Tuemme jakelussa tai jaamme sisällön puolestasi. Hyödynnämme tehokkaita välineitä joustavaan jakeluun (Emaileri, HubSpot ja Hootsuite) sekä yksinkertaisia analytiikkatyökaluja liidien tunnistamiseen (Hubspot ja Leadfeeder).

Voimme ottaa vastuullemme koko Inbound-markkinoinnin; kiinnostavalla sisällöllä verkkokävijöiden määrän kasvattamisen ja verkkoliikenteestä laatuliidien tunnistamisen. Tarvittaessa telemarkkinointiosastomme kvalifioi tunnistetut liidit ja tukee tarvekartoitusta puhelintyöllä.

Automaatio käyttöösi ilman pitkäaikaista sitoutumista tai omia erikoisosaajia

Markkinoinnin toteutus ja automaatio yhdessä – Marketing as a Service (MaaS). Jos et ole valmis investoimaan markkinointiautomaatioon, voit hyödyntää meidän järjestelmiämme ja samalla osaavia tuottajia ja käyttäjiä. Hyödynnämme Hubspot -markkinointiautomaatiojärjestelmää kampanjoiden ja asiakas-dialogin toteuttamisessa sekä liidien tuotannossa ja nurturoinnissa.

Ostajaprofiilit ja ostopolut kuntoon ensin

Markkinointiautomaation käyttöönotto vaatii kunnollisen suunnitelman. Laadimme yhdessä organisaatiosi kanssa ostajaprofiilit ja ostopolut. Tuotamme keskeiset materiaalit, joiden avulla markkinointiautomaation käyttö voidaan aloittaa nopeasti. Ohjaamme liidien tuotantoa, hallintaa, kvalifiointia ja siirtoa myynnille. Saat käyttöösi toimintamallit ja prosessit, jolloin oman organisaation resurssit voidaan suunnata tuottavampaan tekemiseen.

Keskity päätöksiin ja ratkaisumyyntiin, me hoidamme markkinointisi palveluna.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

markkinoinnin ulkoistaminen

Timo Häkkinen
toimitusjohtaja
+358 500 81 82 83
timo.hakkinen@micromedia.fi

Opas markkinoinnin ostamiseen palveluna

Takaisin palveluihin

Opas markkinoinnin ostamiseen palveluna