MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Markkinointiautomaatio

Tehosta markkinointia ja tue myyntiä markkinointiautomaation avulla.

Markkinointiautomaatio virtaviivaistaa markkinoinnin ja myynnin prosesseja asiakashankinnassa ja nykyisten asiakkaiden hoidossa. Se tehostaa markkinointia toistuvilla, järjestelmällisillä toimenpiteillä. Automaatio mahdollistaa liidien hallinnan, systemaattisen henkilökohtaisen viestinnän nykyisille asiakkaille sekä analytiikan yhdistämisen tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Autamme valitsemaan sopivimman automaatiojärjestelmän.

Autamme määrittelemään tarpeesi, valitsemaan sopivimmat automaatiojärjestelmät ja viemään ne käytäntöön. Teemme markkinointiautomaation testaamisen ja hyödyntämisen helpoksi. Tarvittaessa saat meiltä osaavat tekijät sen tehokkaaseen käyttämiseen – MicroMedialla on kokemusta lukuisista eri markkinointiautomaation teknologioista.

Luomme yhdessä kanssasi ostoprofiilit, ostopolut, asiakaslupaukset, keskeiset sisällöt ja mittarit. Lisäämme verkkoliikennettä, toteutamme kampanjoita, luomme laskeutumissivuja, rakennamme toimiva kehotteita, tuotamme vahvistus- ja muistutusviestejä. Nivomme kokonaisuuden tulokselliseksi osaksi myyntiä tukevaa markkinointiasi.

MicroMedia on teknologiariippumaton B2B-myynnin ja markkinoinnin asiantuntija.

 

Lue blogiartikkeli: Markkinointiautomaatioko sateentekijä?

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Timo Häkkinen
toimitusjohtaja
+358 500 81 82 83
timo.hakkinen@micromedia.fi

Takaisin palveluihin

 

 

 

Timo Häkkinen
toimitusjohtaja
+358 500 81 82 83
timo.hakkinen@micromedia.fi