MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Segmentointi ja päättäjätiedot

Segmentointi

Segmentointi, kohderyhmämäärittely ja ostopäätöksiin vaikuttavien tahojen tunnistaminen ovat keskeinen osa kaikkea markkinointia. Hyvin toteutettu prospektointi ja päättäjien löytäminen on välttämätöntä tuloksellisessa uusasiakashankinnassa ja nykyasiakkaisiin kohdistettavassa lisämyynnissä. Autamme segmentoinnissa, kohderyhmämäärittelyssä, ostajaprofiilien kuvaamisessa sekä asiakastiedon analysoinnissa.

Kohdistamalla oikean viestin, oikealle päättäjälle, oikeaan aikaan ja oikeassa kohtaamispisteessä saat tehokkaammin tuloksia aikaan.

Päättäjätiedot rekisteristämme

Organisaatioita myllätään koko ajan. Siksi myös MicroMedia Ostajahakua päivitetään tauotta. Kun luomme sinulle kohderyhmän, tapaat aina oikean henkilön.

Parempi osumatarkkuus johtaa tietysti parempaan onnistumisprosenttiin, joten lopputulos on looginen: Enemmän myyntiä vähemmillä käynneillä. Ajantasainen päättäjätieto on tehokkaan B2B-markkinoinnin ja -myynnin ehdoton edellytys.

Meiltä saat Suomen kattavan tietokannan organisaatioiden päättäjistä ja vaikuttajista. Tarjoamme kattavat palvelut asiakasrekistereiden päivittämiseen ja rikastamiseen.

Helpoin tapa parantaa tulosta: lopeta turhat asiakaskäynnit.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Timo Häkkinen
toimitusjohtaja
+358 500 81 82 83
timo.hakkinen@micromedia.fi

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone
Takaisin palveluihin