MicroMedia

Kiva tutustua!

Jätä yhteystietosi, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä.

Voit valita yhteydenottotavaksi puhelimen tai sähköpostin. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Voit myös soittaa meille maksutta myyntimme numeroon:
+358 800-0-5055


X

Segmentointi ja päättäjätiedot

 

Segmentointi

Segmentointi, kohderyhmämäärittely ja ostopäätöksiin vaikuttavien tahojen tunnistaminen ovat keskeinen osa kaikkea markkinointia. Hyvin toteutettu prospektointi ja päättäjien löytäminen on välttämätöntä tuloksellisessa uusasiakashankinnassa ja nykyasiakkaisiin kohdistettavassa lisämyynnissä. Autamme segmentoinnissa, kohderyhmämäärittelyssä, ostajaprofiilien kuvaamisessa sekä asiakastiedon analysoinnissa.

Kohdistamalla oikean viestin, oikealle päättäjälle, oikeaan aikaan ja oikeassa kohtaamispisteessä saat tehokkaammin tuloksia aikaan.

Päättäjätiedot rekisteristämme

Meiltä saat Suomen kattavan tietokannan organisaatioiden päättäjistä ja vaikuttajista. Laadukas Osoitepankkimme yritysten päättäjistä ja rooleista auttaa sinua kohdistamaan B2B-markkinointisi ja myyntisi juuri oikeille kontakteille. Tarjoamme yrityshaun lisäksi myös kattavat palvelut asiakasrekistereiden päivittämiseen ja rikastamiseen.

Organisaatioita myllätään koko ajan. Siksi myös MicroMedia Osoitepankkia päivitetään tauotta. Kun luomme sinulle kohderyhmän, tapaat aina oikean henkilön.

Parempi osumatarkkuus johtaa tietysti parempaan onnistumisprosenttiin, joten lopputulos on looginen: enemmän myyntiä vähemmillä käynneillä. Ajantasainen päättäjätieto on tehokkaan B2B-markkinoinnin ja -myynnin ehdoton edellytys.

Helpoin tapa parantaa tulosta: lopeta turhat asiakaskäynnit.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai tutustu TOP 500 päättäjätietoihimme.

Timo Häkkinen
toimitusjohtaja
+358 500 81 82 83
timo.hakkinen@micromedia.fi

Takaisin palveluihin