Sales Development Representative

Haemme puhelinmyynnin tai buukkauksen parissa työskennellyttä henkilöä, joka haluaa kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi

Haluatko kehittyä myynnin- ja markkinoinnin ammattilaiseksi?

Sales Development Representative

Laajennamme toimintaamme ja haemme puhelinmyynnin tai buukkauksen parissa työskennellyttä henkilöä, joka haluaa kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Perustettavan uuden tiimin jäsenenä voit olla taustaltasi esim. tradenomi tai telemarkkinoinnin ammattilainen, mutta tärkein ominaisuutesi on oikea asenne. Osallistut aluksi toimeksiantoprojektien soittamiseen, sillä se on nopein tapa oppia toimintatapamme.

MicroMedia keskittyy asiakaspotentiaalin selvittämiseen ja ajankohtaisten tarpeiden tunnistamiseen – toisin sanoen keräämme tietoa yritysten kiinnostuksen kohteista ja tulevista tarpeista. Palvelumme mahdollistaa keskimääräistä syvemmän asiakasymmärryksen myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä varten. Uskomme dialogin voimaan ja siihen, että tieto on valtaa.

Tapaamistuotantomme pitää sisällään myös oikean päättäjän tunnistamisen ja haastattelun, ostopotentiaalin selvittämisen sekä sovimme tapaamisen asiakkaamme kanssa sovittujen kvalifiointikriteerien täyttyessä.

Toivomme sinulta korkeaa paineensietokykyä, hyvää suullista ja kirjallista ulosantia, sanavalmiutta, itseohjautuvuutta, soveltamiskykyä, korkeaa tunneälyä ja tilannetajua.

Sales Development Representative –roolissa pääset tutustumaan suomalaisen liike-elämän päättäjiin. Asiakasprojektimme ovat suunnitelmallista ja asiakkaat tarkasti valittuja, minkä ansiosta pystyt keskittymään tuloksen tekemiseen. Puhelintyön lisäksi tehtävään kuuluu sisäistä sparrausta ja toimialakohtaisia koulutuksia. Tämä työ tarjoaa loistavan syväsukelluksen modernin B2B-myynnin ja -markkinoinnin maailmaan, samalla pääset tutustumaan lukuisiin eri toimialoihin.

Etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä löytyy esim. markkinointi- tai myyntityön suuntaan (oman kiinnostuksen mukaan). Pääset myös vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen sekä kehittymään todelliseksi myynnin ammattilaiseksi. Työssä onnistuessasi sinulla on mahdollisuus yli 3 000 euron kuukausiansioihin.

Raportoit työsuhteen alussa suoraan PreSales-liiketoiminnan johtaja Henri Eerolalle, joka omaa itsekin pitkän kokemuksen puhelimessa tapahtuvasta myyntityöstä ja on vuosien saatossa kouluttanut alalle lähemmäs satakunta telemarkkinoinnin ammattilaista.

TARJOAMME  

  • Erinomaiset kehittymismahdollisuudet erityisesti myyntityötä aloittelevalle tai jonkin verran osaavalle tekijälle
  • Motivoituneen ja toisiaan sparraavan työyhteisön
  • Täydet viikkotyötunnit, mutta joustosta työajoissa on mahdollista neuvotella tarpeen mukaan
  • Toimiston keskeisellä sijainnilla (Helsingissä) ja etätyömahdollisuuden perehdytyksen jälkeen
  • Työterveyshuollon palvelut

Jätä työhakemus

Sales Development Representative

Lisätietoja:

Henri Eerola
+358 44 350 0032
henri.eerola@micromedia.fi

PreSales-telemarkkinointi

Aito myyntimahdollisuus selvitetään ottamalla yhteys asiakkaisiin.

Pitkä kokemuksemme B2B-telemarkkinoinnista ja keskeisistä toimialoista takaavat asiakaskontaktoinnin laadun. PreSalesimme varmistaa, että kypsät liidit ja yritysten murtokohdat eivät jää havaitsematta.

Tutustu lisää telemarkkinointipalveluihimme.