Ura

Tule sellaisena kuin olet!

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä tehtäväsi on toimia PreSales-asiakkaidemme yhteyshenkilönä ja auttaa asiakasneuvottelijoita menestymään työssään.

Projektipäällikkö  

Rakennat asiakkaalta saadun toimeksiannon perusteella suunnitelman, jonka pohjalta asiakasneuvottelijoiden on mahdollisimman helppo aloittaa oma työnsä. 

Osallistut aluksi myös toimeksiantoprojektien soittamiseen tutustuaksesi asiakasneuvottelijoiden arkipäivään.  

Keräämme tietoa yritysten kiinnostuksen kohteista ja sovimme asiakastapaamisia 

MicroMedian kvalitatiivinen telemarkkinointi keskittyy asiakaspotentiaalin tilanteen selvittämiseen ja ajankohtaisten tarpeiden tunnistamiseen kokoamalla arvokasta tietoa yritysten kiinnostuksen kohteista ja tulevista tarpeista. Tämä palvelu mahdollistaa keskimääräistä syvemmän asiakasymmärryksen myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä varten. Uskomme dialogin voimaan ja siihen että tieto on valtaa.

Tiedon kartoittamisen lisäksi sovimme tapaamisia varmistaaksemme laadun ja asiakkaiden aidon kiinnostuksen. Tapaamistuotantomme pitää sisällään oikean päättäjän tunnistamisen ja haastattelun, ostopotentiaalin selvittämisen sekä tapaamisen sopimisen yhdessä sovittujen kvalifiointikriteerien täyttyessä. 

Oletko kiinnostunut ihmisistä? Hyvä! 

Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ulosantia, sanavalmiutta, itseohjautuvuutta ja soveltamiskykyä, korkeaa tunneälyä ja tilannetajua. Ennen kaikkea oma asenteesi ratkaisee menestymiseen tehtävässä ja kehittymisen myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. 

Emme katso papereita 

Voit olla taustaltasi myynnin tradenomi tai työn koulima telemarkkinoinnin ammattilainen. Tärkeintä on kyky ymmärtää ja vastata asiakkaan liiketoiminnan haasteisiin sekä halu auttaa asiakasneuvottelijoita menestymään tehtävässään.

Tämä työ tarjoaa loistavan syväsukelluksen modernin B2B-myynnin ja -markkinoinnin maailmaan ja mahdollisuuden tutustua eri toimialoihin.  

Jätä työhakemus

Projektipäällikkö

Lisätietoja:

Henri Eerola
+358 44 350 0032
henri.eerola@micromedia.fi

Presales-koordinaattori

Tervetuloa nostamaan asiakkaidemme myynti uudelle tasolle!
Jos osaat kuunnella ja avata suusi kun on sen aika – tämä paikka on tarkoitettu juuri sinulle.

Presales-koordinaattorin tehtävässä pääset tutustumaan suomalaisen liike-elämän päättäjiin ja vaikuttajiin. MicroMedia tarjoaa sinulle myös etenemismahdollisuuden myynnissä ja markkinoinnissa oman kiinnostuksesi mukaan. Pystyt vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen ja kehittymään myyntialan todelliseksi ammattilaiseksi. Työskentelemme pääasiassa Bulevardilla Helsingin kattojen yllä, mutta alun perehdytysjakson jälkeen myös etätyöskentely on mahdollista.

Toimit MicroMedian yritysasiakkaiden uusien myyntimahdollisuuksien dynamona. Tuet asiakkaidemme myyntiprosessien alkupään laadukasta tekemistä ja tehostat heidän myyntitulostaan.

Uskomme dialogin voimaan ja siihen että tieto on valtaa – näin ollen valtaosa toimeksiannoistamme onkin tarvekartoituksia, joissa keskitymme asiakaspotentiaalin tilanteen selvittämiseen ja ajankohtaisten tarpeiden tunnistamiseen. Kokoamme arvokasta tietoa yritysten kiinnostusten kohteista ja tulevista tarpeista.

Puhelintyön lisäksi Presales-koordinaattorin tehtävään kuuluu sisäistä sparrausta ja toimialakohtaisia koulutuksia. Kaupan päälle saat perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja myyntityötä vuosien ajan kouluttaneen esihenkilön tuen.

Jätä työhakemus

Presales-koordinaattori

Lisätietoja:

Henri Eerola
+358 44 350 0032
henri.eerola@micromedia.fi

PreSales-telemarkkinointi

Aito myyntimahdollisuus selvitetään ottamalla yhteys asiakkaisiin.

Pitkä kokemuksemme B2B-telemarkkinoinnista ja keskeisistä toimialoista takaavat asiakaskontaktoinnin laadun. PreSalesimme varmistaa, että kypsät liidit ja yritysten murtokohdat eivät jää havaitsematta.

Tutustu lisää telemarkkinointipalveluihimme.

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön.