Ulkoistus­palvelut

Resursseja ja osaamista markkinointisi tueksi.

Markkinointitarpeesi vaihtelevat liiketoiminnan painopisteiden ja markkinatilanteen mukaan. Nyt voit hankkia markkinointiresursseja ja osaamista myös palveluna kiinteällä kustannuksella.

Ulkoistaessasi markkinoinnin saat meiltä käyttöösi kaikki tarvittavat tekijät ja osaamisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voit ulkoistaa rutiineja, suunnittelua, tuotantoa, järjestelmien ylläpitoa tai hankkia vahvaa kokemusta johtoryhmäsi sparraukseen.

Ulkoistus räätälöidään aina tilanteesi ja budjettisi mukaan.

Esimerkkejä ulkoistuskokonaisuuksista:

  • Markkinoinnin koordinointi – markkinointiassistentti tai markkinointipäällikkö palveluna
  • Markkinointijärjestelmien ylläpito esim. HubSpot, web-sivut ja sähköpostijärjestelmät
  • Hakukonemarkkinointi ja -optimointi
  • Sisällöntuotanto, kirjoittaminen ja julkaiseminen eri kanavissa
  • Liidien kvalifiointi
  • Tapaamistuotanto

Markkinointia palveluna

Onko omat markkinoinnin resurssit yrityksessäsi pienet ja kaipaat sparrausta, ohjausta sekä strategista näkemystä yrityksesi markkinointiin?

Luomme yhteisen markkinointistrategian, jota lähdemme toteuttamaan. Ulkoistettu markkinointipäällikkö vastaa yhteistyön johtamisesta ja raportoi tuloksista säännöllisesti. Hänellä on käytössään koko MicroMedian tiimi eri osaamisalueineen: teknologioiden, strategian, analytiikan, sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun ja telemarkkinoinnin osalta. Asiakkaalla on vain yksi kontaktihenkilö ja suhtaudumme aina asiakkaiden liiketoimintaan kuin omaamme.

Markkinoinnin hankkiminen palveluna tuo merkittäviä säästöjä, sillä saat kokonaisen tiimin käyttöösi kiinteään kuukausihintaan verrattuna oman markkinointiresurssin palkkaamiseen. Samalla saat monipuolista osaamista, näkemystä ja kokemusta yritykseesi.

Digitaalista markkinointia palveluna

Tarjoamme digitaalista markkinointia myynnin ja asiakashankinnan tueksi. Teemme toimenpiteitä, joilla kasvatat tunnettuuttasi, lisäät kysyntää ja tehostavat myyntisi kasvua.

Kohdennamme markkinointia tarkoin valituille asiakkaillesi eri kanavissa. Testaamme ja optimoimme eri mainoksia ja kanavia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Yhteistyö on jatkuvaa ja se pohjautuu kiinteään kuukausihintaan. Hyödynnämme markkinoinnin teknologioita ja työkaluja, sosiaalisen median kanavia, Googlea sekä eri ammattimedioita.

Kokenut tiimimme varmistaa, että digitaalinen markkinointisi kehittyy jatkuvasti tuloksia ja budjetteja optimoiden.

Sisältöjä palveluna

Sisältömarkkinointi vaatii aikaa ja resursseja. Varsinkin vähäiset resurssit ovat monelle suuri haaste. Eri kohderyhmille tulisi olla erilaista sisältöjä maturiteetin vaiheiden mukaisesti. Meidän sisältöstrategit, kokeneet copywriterit ja graafikot auttavat sisältöjen suunnittelussa ja tuottamisessa.

Luomme kanssasi sisältöstrategian, joka koostuu valituista teemoista ja sisällöistä. Määritämme selkeät tavoitteet ja mittarit, joiden eteen teemme hartiavoimin töitä. Tuotamme kiinteään kuukausihintaan sovitun määrän erilaisia sisältöjä markkinoinnin hyödynnettäväksi.