Asiakkuusmarkkinointi | MicroMedia

Asiakkuus­markkinointi

Asiakaskohtaista markkinointia suoraan päättäjille.

Asiakkuusmarkkinoinnin keinoin tavoitamme asiakasyrityksesi ja niiden päättäjät. Kohdennamme markkinointia ostopäätöksiin vaikuttaville ihmisille monikanavaisesti ja pitkäjänteisesti. Otamme huomioon asiakkaan ostoprosessin eri vaiheet. Tavoitamme, aktivoimme ja sitoutamme heidät ja tuotamme näistä yrityksistä tehokkaasti liidejä.

Katso video

Account Based Marketing

Autamme tavoittamaan sinulle parhaiten sopivat yritykset ja päättäjät. Kohdennamme monikanavaista markkinointia ostopäätöksiin vaikuttaville tahoille pitkäjänteisesti.

Nimensä mukaisesti ABM toteutetaan aina asiakaskohtaisesti ja personoidusti.

Meiltä saat ohjausta ja resursseja myös markkinointiautomaation hyödyntämiseen asiakaskohtaisessa markkinoinnissa.

7

Digimarkkinointi

Tuloksellista digimarkkinointia

Avullamme tavoitat valitsemasi yritykset ja päättäjät tehokkaasti. Autamme kampanjoiden suunnittelussa, tuotannossa, julkaisemisessa ja analytiikassa. Toteutamme puolestasi myös jatkuvaan näkyvyyteen ja löydettävyyteen liittyvät markkinointitoimenpiteet monikanavaisesti ja mitattavasti. Testaamme ja optimoimme keinovalikoiman käyttöä sekä sisältöjen hyödyntämistä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Palvelumme

Sisällöntuotanto

Kysyntää luovaa sisältöä

Laadukkaalla sisällöllä herätät kiinnostuksen, opastat, aktivoit ja muistutat. Suunnittelemme sisältöä eri muodoissa ja eri kanavissa julkaistavaksi. Huomioimme sisällöntuotannossa päättäjäprofiilit ja ostoprosessin vaiheet.

Luomme sisältöjä joustavasti satunnaisista tarpeista aina kampanjakokonaisuuksiin ja jatkuvaan julkaisemiseen. Vahvuuksiamme ovat syvällinen liiketoimintojen ymmärrys ja kysyntää luovan sisällön tuottaminen.

Palvelumme

Mediasuunnittelu

Laadukas mediasuunnitelma säästää rahaa

Keinovalikoimasuunnittelu ja median ostaminen ovat keskeisessä roolissa, kun haluat saada markkinointibudjettisi hyödynnettyä tehokkaasti ja haluat investoinnillesi parhaan tuoton. Tunnemme kullekin toimialalle sopivat parhaat B2B-mediat. Avullamme kampanjasuunnittelu on helppoa ja tuloksellista.

Palvelumme

Mitä on Account Based Marketing?

B2B-myynti on muutoksen kourissa. Asiakkaat tietävät ja osaavat vaatia yhä enemmän. Miten tämä asiakkaiden ostovallankumous ja uudet vaatimukset näkyvät B2B-markkinoinnin tontilla? Eräs näkyvin merkki on Account-Based Marketing (ABM) –mallien yleistyminen.

Lataa oppaamme ja saat konkreettisia vinkkejä ABM-keinojen hyödyntämiseen. Esittelemme oppaassa keskeisimmät ohjeet, joiden avulla pääset ABM-markkinoinnissa vauhtiin.

Micromedia Opas Asiakkuusmarkkinointi Page 01

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksy” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön.