Digitaalista markkinointia palveluna

Digitaalinen markkinointi lisää näkyvyyttä ja kehittää tunnettuutta valitussa kohderyhmässä.

Digitaalinen markkinointi lisää näkyvyyttä ja kehittää tunnettuutta valitussa kohderyhmässä. Se tuo lämpimiä liidejä ja lisää kauppaa.

Tuloksellinen digimarkkinointi ei synny sattumalta, vaan se vaatii jatkuvaa testausta ja kehittämistä. Digitaalisen markkinoinnin tekeminen ja erilaisten kanavien käyttöönotto on sinällään helppoa, mutta kokenut tiimi varmistaa, että teet oikeita asioita. Onnistuminen puolestaan on monen tekijän summa ja vaatii laaja-alaista ymmärrystä erilaisista mahdollisuuksista.

MicroMedia tarjoaa kaiken tarvittavan digimarkkinointinne hallinnointiin

Erityisosaamistamme ovat tunnettuuden rakentaminen valitussa kohderyhmässä ja erityisesti liidien tuottaminen digitaalisen markkinoinnin avulla. Teemme Facebook-, Instagram-, LinkedIn- ja Google-mainontaa kohderyhmästä ja tavoitteista riippuen. Lisäksi meillä on kattava osaaminen erilaisista digitaalisen mainonnan ratkaisuista erilaisissa ammattimedioissa.

Digitaaliseen markkinointiin on useita lähestymiskulmia kuten inbound, kasvumarkkinointi, Growth Hacking, markkinoinnin automaatio, sosiaalisen median markkinointi, sisältömarkkinointi ja Google-mainonta. Tavoitteista ja yrityksen kohderyhmästä riippuen painotamme eri kulmia tekemisessämme.

Oikea sisältö oikealle kohderyhmälle

Suunnittelemme aina oikeanlaiset sisältömuodot tavoitteiden, kanavien ja kohderyhmän mukaisesti. Toteutamme teksti-, kuva-, ja videosisältöjä kanavaan kuin kanavaan. Sisältöjen suunnittelussa huomioimme aina kohderyhmän ostajapersoonat, ostopolun- ja maturiteetin vaiheet. Jatkuvalla A/B-testaamisella varmistamme sisältöjen toimivuuden parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

target

Mainonnassa erityisen tärkeää on oikeiden kanavien valinta

Mainontaa suunnitellessa on syytä pohtia oleellisia kysymyksiä, kuten paljonko rahaa käytetään, mihin kanaviin ja miksi? Entä mikä kanava tuottaa parhaita tuloksia? Nämä ovat kysymyksiä, joihin tarjoamme ilomielin vastauksia.

MicroMedia on sopiva kumppani sinulle?

MicroMedia on vankan kokemuksen omaava B2B-toimisto, joka tarjoaa strategista huippuosaamista sekä näkemystä. Toteutamme myyntitavoitteista johdettua markkinointia, jolloin onnistumisemme mittarina on aina saavutetut tulokset. Kaikki tekeminen pohjautuu konversioihin ja niiden kehittämiseen, jotta markkinoinnin tulokset voidaan selkeästi osoittaa.

Jokainen projekti on meille haaste itsemme ja aiempien tulosten ylittämiseen, joten vaadimme itseltämme jatkuvasti uusia ideoita sekä näkemyksiä markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. 

Yhteistyö MicroMedian kanssa on avointa ja läpinäkyvää

Asiakkaalla on aina pääsy käytössä oleviin mainostileihin, työkaluihin ja raportteihin. Lisäksi rakennamme jokaiselle asiakkaalle aina tavoitteiden mukaisen ja kustomoidun dashboard-näkymän, jotta reaaliaikaisesti voidaan tarkastella missä menemme. Emme automatisoi raportteja, vaan asiantuntijatiimimme käy asiakkaiden kanssa raportit läpi kehitysehdotuksineen.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

Älä kysy meiltä, kysy asiakkailtamme

Asiakkaamme ovat kasvujanoisia B2B-yrityksiä eri toimialoilta.