Presales-koordinaattori​

Tervetuloa nostamaan asiakkaidemme myynti uudelle tasolle!
Jos osaat kuunnella ja avata suusi kun on sen aika – tämä paikka on tarkoitettu juuri sinulle.

Presales-koordinaattorin tehtävässä pääset tutustumaan suomalaisen liike-elämän päättäjiin ja vaikuttajiin. MicroMedia tarjoaa sinulle myös etenemismahdollisuuden myynnissä ja markkinoinnissa oman kiinnostuksesi mukaan. Pystyt vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen ja kehittymään myyntialan todelliseksi ammattilaiseksi. Työskentelemme pääasiassa Bulevardilla Helsingin kattojen yllä, mutta alun perehdytysjakson jälkeen myös etätyöskentely on mahdollista.

Toimit MicroMedian yritysasiakkaiden uusien myyntimahdollisuuksien dynamona. Tuet asiakkaidemme myyntiprosessien alkupään laadukasta tekemistä ja tehostat heidän myyntitulostaan.

Uskomme dialogin voimaan ja siihen että tieto on valtaa – näin ollen valtaosa toimeksiannoistamme onkin tarvekartoituksia, joissa keskitymme asiakaspotentiaalin tilanteen selvittämiseen ja ajankohtaisten tarpeiden tunnistamiseen. Kokoamme arvokasta tietoa yritysten kiinnostusten kohteista ja tulevista tarpeista.

Puhelintyön lisäksi Presales-koordinaattorin tehtävään kuuluu sisäistä sparrausta ja toimialakohtaisia koulutuksia. Kaupan päälle saat perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja myyntityötä vuosien ajan kouluttaneen esihenkilön tuen.

Jätä työhakemus

Presales-koordinaattori

Lisätietoja:

Henri Eerola
+358 44 350 0032
henri.eerola@micromedia.fi

PreSales-telemarkkinointi

Aito myyntimahdollisuus selvitetään ottamalla yhteys asiakkaisiin.

Pitkä kokemuksemme B2B-telemarkkinoinnista ja keskeisistä toimialoista takaavat asiakaskontaktoinnin laadun. PreSalesimme varmistaa, että kypsät liidit ja yritysten murtokohdat eivät jää havaitsematta.

Tutustu lisää telemarkkinointipalveluihimme.