MicroMedia vahvistaa läsnäoloaan Pirkanmaalla

Tiedote 14.11.2023

Asiakkaamme saavat nyt kattavat B2B-myynnin ja markkinoinnin palvelut Pirkanmaalla paikallisella ja vankalla ammattitaidolla, kun A-J Tähtinen liittyy MicroMedian tiimiin Senior Advisorin roolissa. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Nokian Renkaat Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtajana.

A JT takki vasen 1

”Olen toiminut reilun vuoden yksinyrittäjänä Markkinointitoimisto Tähtinen Oy:n nimissä. Tarjoan itsenäisenä yrittäjänä MicroMedian palveluita Pirkanmaan talousalueella, koska haluan auttaa pirkanmaalaisia yrityksiä ja yhteisöjä tekemään tehokkaampaa markkinointia. Vahvimmat valttini ovat yli 30 vuoden kokemus markkinoinnin johtamisessa ja toteuttamisessa sekä laaja paikallinen verkostoni. Kun tähän yhdistetään MicroMedian tarjooma, niin uskaltaisin todeta, että ollaan win-win-win –tilanteessa, jossa myös pirkanmaalainen asiakas voittaa,A-J Tähtinen sanoo.  

MicroMedialla on vahva brändi ja haluamme vahvistaa tunnettuuttamme Pirkanmaalla. Meillä on jo lukuisia asiakkaita alueelta, ja Tähtisen avulla vahvistamme paikallista läsnäoloamme entisestään.  

”Pirkanmaan talousalueella on paljon kiinnostavia kasvuhakuisia yrityksiä. Haluamme olla vahvemmin läsnä, koska uskomme pystyvämme auttamaan heitä menestymään. Siksikin meille oli tärkeää löytää yhteyshenkilö, jolla on Pirkanmaalla laajat verkostot, toimitusjohtaja Timo Häkkinen sanoo.

”Nokian Renkaiden aikana teimme laajaa yhteistyötä MicroMedian kanssa. Minulle jäi erittäin positiivinen kuva sekä yrityksestä että sen työntekijöistä, joten yhteistyön jatkaminen yrittäjänä tuntuu hyvin luonnolliselta,” A-J Tähtinen sanoo.

Lisätietoja

Timo Häkkinen

Toimitusjohtaja, MicroMedia Oy

+358 50 081 8283

timo.hakkinen@micromedia.fi